Українська збірна з пляжної боротьби готується
до Всесвітніх пляжних ігор

Виконавчий директор ГО «Мангуст» Тетяна Акуленко розказала про свої очікування від змагань.

До Всесвітніх пляжних ігор залишається менше місяця. Вже 12-16 жовтня Українська збірна, до складу якої входять вихованці спортивного клубу «Мангуст», представить нашу країну в Катарі. Даний чемпіонат проходить вперше, саме тому участь в ньому українських спортсменів є важливим кроком для розвитку пляжних видів спорту в Україні.

Підготовка до змагань є не менш важливим етапом, аніж сам виступ. Адже саме від якості та тривалості тренувального процесу залежать ті самі бажанні результати.

Деталями з процесу підготовки до Всесвітніх пляжних ігор, а також своїми сподіваннями поділилася виконавчий директор Громадської організації «Мангуст» Тетяна Акуленко.


«Дуже приємно, що представники України з пляжної боротьби будуть їхати у складі 9 чоловік, з яких дві дівчини та двоє хлопців є безпосередніми представниками спортивного клубу «Мангуст». Також з нами летить президент Всеукраїнської Федерації пляжної боротьби Магомед Магдієв, а також Генеральний секретар Всеукраїнської Федерації пляжної боротьби Ерол Караджа. Оскільки пляжна боротьба має велику олімпійську перспективу, і згодом, у 21 році, буде представлена у Франції, як показовий вид спорту, хотілося б сказати, що проведення та участь пляжної боротьби у Всесвітніх пляжних іграх має велике значення для розвитку даного виду спорту. Наразі у спортсменів є чудова можливість проявити себе, удосконалити свою техніку, для того щоб в майбутньому показати більш високі результати. СК «Мангуст» представляють 2 вихованці клубу. Хотілося б відзначити великі перспективи та шанси на перемогу нашого вихованця Семена Радулова. Оскільки він є першим українцем, який завоював медалі чемпіонату світу з пляжної боротьби».

Серед жінок під жовто-блакитним прапором захищатимуть честь країни вихованки спортивного клубу «Мангуст» Аліна Бережна та Ірина Пасічник. Всеукраїнська Федерації з пляжної боротьби, а також вся Україна бажає нашим спортсменам успіхів!