Перші результати з
Всесвітніх пляжних іграх 2019

Сьогодні у поєдинках виступали представники України, вихованці СК «Мангуст» Семен Радулов та Аліна Бережна. Кожен із спортсменів мав по 4 поєдинки. За їх результатами гравці проходили до полу фіналу та фіналу.

Семен Радулов боровся з представниками чотирьох країн та досяг наступних результатів:

Україна:Катар - 3:0;

Україна:Азербайджан - 0:1;

Україна:Бразилія - 3:0;

Україна:Грузія -2:2.

Таким чином, Семен Радулов не пройшов до змагань полуфіналу. Бажаємо подальших спортивних досягнень та чекаємо на Батьківщині!

У свою чергу, Аліна Бережна за підсумком має такі результати:

Україна:США - 4:0;

Україна:Колумбія - 5:1;

Україна: Болгарія - 3:0;

Україна:Франція - 3:0.


Таким чином Аліна вийшла у полу фінал. Там у боротьбі з представницею Румунії українка виборола перемогу з результатом 3:1 та пройшла до фіналу.

У боротьбі за «золото» Бережна змагалась з представницею Колумбії, та, нажаль, познала поразки з підсумком 3:2. Віце-чемпіонка Всесвітніх пляжних ігор поділилася з нами враженнями від змагань та розповіла про деталі блискучого виступу.

«Боротьбою я займаюсь вже протягом 18 років, але з пляжної боротьби це мій перший турнір. Зустріли нас в Катарі дуже добре, умови для спортсменів теж чудові. Турбувало лише те, що трохи спекотно. Стосовно самих змагань, то я своїм виступом цілком задоволена, але є куди зростати. Пишаюся тим, що вдалося дійти до фіналу, але трошки не вистачило досвіду боротьби на піску. Вцілому ж мені було дуже цікаво спробувати себе у новому виді боротьби та завоювати цю медаль для України та клубу «Мангуст». Щодо подальших спортивних планів, зараз буду готуватися до Кубку України з вільної боротьби. Але із задоволенням візьму участь у турнірах з пляжної боротьби наступного року, де представлятиму спортивний клуб «Мангуст».

Вітаємо з блискучими результатами на турнірі міжнародного рівня. Аліна Бережна увійшла в історію як перша українка, що стала володаркою почесного звання «віце-чемпіонки» Всесвітніх пляжних ігор з пляжної боротьби. Бажаємо подальших спортивних перемог та нових досягнень!