Турнір з пляжної боротьби
СК "Мангуст"

Більше 250 спортсменів з 17 клубів зібралися сьогодні в Одесі на турнірі з пляжної боротьби СК "Мангуст": відкриття сезону було масштабним і дуже видовищним.
Щоб привітати юних борців з цим спортивним святом, на урочисту церемонію відкриття змагань прибули почесні гості, які разом з організаторами турніру побажали хлопцям гідних виступів і перемог: заслужений майстер спорту з самбо, майстер спорту міжнародного класу з дзюдо, вільної та жіночої боротьби, чемпіон і призер світових першостей Світлана Готфрід, заслужений майстер спорту Молдови, учасник 2 олімпійських ігор Віталій Райлян, директор КУ "ОДЮСШ боротьби" Андрій Константинов, директор ДЮСШ №8 ігор Гордіенко.
Потрібно відзначити, що СК "Мангуст" за підтримки Президента клубу, Президента Національної федерації грепплінг України Магомеда Магдіева вже в 6-й раз організовує сезон пляжної боротьби в Одесі. І сезон 2018 обіцяє бути дуже яскравим і цікавим.
Віце-президент СК "Мангуст" Лернік Мусаелян підкреслив, наскільки важливо зараз проводити такі великі спортивні заходи для дітей, щоб ростити здорову і сильну націю.